fbpx
Kress Fairway Kit

Kress Fairway Kit

Utrusta er Kress robotgräsklippare med Fairway Kit, den idealiska lösningen för golfbanor och professionella idrottsanläggningar. Detta kit låter dig finjustera klipphöjden från standard 30 mm ner till så lågt som 12 mm, vilket säkerställer en perfekt gräsmatta varje gång.

1395 kr

I lager

Beskrivning

RoboService Fairway Kit är en innovativ lösning utformad för att uppfylla de exakta behoven av golfbanor och idrottsanläggningar där precision och en låg, enhetlig gräshöjd är avgörande. Detta kit är speciellt framtaget för att användas med Kress Mega-seriens robotgräsklippare, inklusive modellerna 133, 136, 233 och 236, och erbjuder en anmärkningsvärd förmåga att finjustera klipphöjden.

Innehåll och Användning:

RoboService Fairway Kit innehåller distanser som enkelt kan monteras mellan klippmotorn och klippskivan på din Kress Mega robotgräsklippare. Dessa distanser ger möjlighet att justera klipphöjden från standardinställningen på 30mm ner till så lågt som 15 mm. Detta erbjuder en anpassningsbarhet som är avgörande för underhåll av golfbanor och idrottsområden där en kort och jämn gräshöjd är önskvärd.

Kitet innehåller:

  • Två (2) 15 mm distans
  • Sex (6) Skruv med låsbricka.

Dessa komponenter kombineras för att ge dig den exakta klipp höjden du behöver. Med en enkel installation kan du snabbt anpassa din robotgräsklippare för att möta specifika krav och förväntningar på din yta.

Fördelar:

  • Precision: Möjlighet att exakt justera klipphöjden.
  • Flexibilitet: Lätt att byta mellan olika klipphöjder för olika användningsområden.
  • Kvalitet: Upprätthåller en jämn och enhetlig gräshöjd över stora ytor.
  • Anpassningsbarhet: Perfekt för professionell användning på golfbanor och idrottsanläggningar.
  • Kompatibilitet: Speciellt utvecklat för att passa med Kress Mega-modellerna.

Förbättra kvaliteten och precisionen i ditt grässkötselarbete med Kress Fairway Kit, en oumbärlig tillägg för alla som underhåller golfbanor och idrottsområden med höga krav på precision och estetik.