RoboService är ett framstående företag inom trädgårdsautomation, känt för sin expertis i installation, försäljning och underhåll av robotgräsklippare, samt leverans av trädgårdsverktyg av högsta kvalitet. Vårt mål är att erbjuda skräddarsydda och innovativa lösningar som passar varje unik trädgård, med ett särskilt fokus på tillförlitlighet, innovation och enkel underhållning av trädgården.

Våra Tjänster inkluderar:

  1. Installation av Robotgräsklippare: Vi är specialiserade på installation av robotgräsklippare, både med och utan begränsningskabel. Vårt team täcker inte bara Södra Sverige, utan utför även uppdrag i Skanör, Falsterbo, Höllviken och Limhamn. Vi garanterar optimal prestanda och en perfekt integration av robotgräsklipparen i din trädgård. Läs mer om våra installationstjänster.
  2. Försäljning av Robotgräsklippare och Kress Trädgårdsverktyg: Som auktoriserad återförsäljare erbjuder vi ett brett sortiment av högpresterande robotgräsklippare och trädgårdsverktyg från Kress. Vårt sortiment är noggrant utvalt för att säkerställa högsta kvalitet och innovation för att möta dagens och framtidens behov. Upptäck vårt sortiment.
  3. Trygghetsabonnemang för Vinterförvaring och Service: För att säkerställa att din robotgräsklippare och trädgårdsutrustning alltid är i toppskick erbjuder vi omfattande trygghetsabonnemang. Dessa inkluderar vinterförvaring och regelbunden service för din utrustning. Mer information om våra trygghetsabonnemang finns här.

Varför Välja RoboService?

RoboService Placering i hjärup

RoboService Placering i hjärup

Vi på RoboService betonar vikten av transparent prissättning och strävar efter att erbjuda personlig och anpassad service för varje kund. Med vårt huvudkontor beläget i Hjärup, mellan Malmö, Lund, Staffanstorp och Bjärred, är vi strategiskt placerade för att snabbt och effektivt betjäna kunder över hela Södra Sverige och i områden som Skanör, Falsterbo, Höllviken och Limhamn.

Vårt engagemang för kvalitet och innovation sträcker sig utöver enbart produkter och tjänster – vi erbjuder också en personlig touch. Våra grundare, Milosz och Martin, är inte bara affärsägare utan även de som personligen ser till att din robotgräsklippare installeras med största omsorg och precision.

Vår erfarenhet och passion för trädgård och automation har lett oss till att bli en av de ledande aktörerna inom trädgårdsteknik i Sverige. Med innovativa lösningar och en hög servicenivå har vi tagit vår långa erfarenhet och applicerat den på robot- och trädgårdsbranschen. Vi är inte bara här för att installera en maskin; vi är här för att skapa en trädgård som du älskar att vara i.

Kontakta Oss för en Skräddarsydd Lösning

Vare sig du behöver hjälp med installation av en robotgräsklippare, är intresserad av vårt sortiment av Kress trädgårdsverktyg, eller behöver en pålitlig servicepartner, är RoboService här för att hjälpa dig. Kontakta oss idag via telefon på 010 214 62 22 eller e-post på info@roboservice.se för att diskutera dina behov och hur vi kan hjälpa till att förverkliga din drömträdgård. Besök oss också gärna för en personlig demonstration, men meddela gärna innan eftersom vi ofta är ute på fältet. Vi ser fram emot att vara din trädgårdskompis och skapa en trädgård som både berör och förenklar ditt liv.

På RoboService kombinerar vi passion för trädgård med teknisk expertis och personlig service för att skapa den ultimata trädgårdsupplevelsen för dig. Låt oss tillsammans skapa en grön oas som inte bara är vacker, utan också enkel att underhålla.