fbpx
Kress Commercial 60 V 1,5 kWh CyberCapsule-batteri KAC815
Rea!

Kress Commercial 60 V 1,5 kWh CyberCapsule-batteri KAC815

Kress Commercial 60 V h CyberPack-batteri med stor kapacite 660 Wh.

Det ursprungliga priset var: 23744 kr.Det nuvarande priset är: 16995 kr.

Köps ofta tillsammans

Kress 60 V 30 A AC-laddare

  • Kraftfull 30 A laddare för Kress 60 V batterier, kompakt och bärbar.
  • Dubbelport-design för laddning av flera batterier samtidigt.
  • Snabb laddning: 240 Wh på 12 minuter och 660 Wh på 25 minuter.

Kress 60 V 240 Wh

  • Fullt laddat batteri på bara 8 minuter.
  • 10x längre livslängd, IPX4-klassat för regn och IP67-skydd mot damm och vatten.
Artikelnr. KAC810-1 Kategorier , Produkt , , ,

Beskrivning

Kress CyberCapsule: Flexibel Energihantering för Fältarbetare

Innovativ Energimodul

Kress CyberCapsule är en energilagringsmodul på 1,5 kWh som erbjuder maximal flexibilitet när eluttag saknas. Därför är denna modul perfekt för landskapsarkitekter och fältarbetare. Den ger kraft även i avlägsna områden där elektricitet är begränsad eller obefintlig.

Oavbruten Arbetsflöde

Med Kress CyberCapsule kan du enkelt ladda batterier på plats. Som ett resultat behöver du aldrig avbryta arbetet på grund av urladdade verktyg. Genom att ta med flera enheter kan du dessutom anpassa energiförsörjningen efter dagens behov. Detta gör att du slipper oroa dig för att stå utan ström och får en större trygghet i ditt arbete.

Lätt att Transportera

Den kompakta designen gör den lätt att transportera. Du kan enkelt packa den i bilen eller ryggsäcken. Därför förenklar detta arbetsdagen och sparar tid. Oavsett var du befinner dig är det enkelt att ha med sig enheten, vilket gör den till en idealisk följeslagare i fält.

Bärbar Energilösning

En imponerande funktion med Kress CyberCapsule är dess bärbarhet. Du kan använda den som ett ryggsäcksbatteri för att direkt driva verktyg. Detta innebär att du slipper återvända till en station för att ladda eller byta batterier. Denna mobilitet ökar effektiviteten och låter dig fokusera mer på arbetet, vilket sparar tid och resurser.

Kress CyberCapsule är Perfekt för Krävande Arbetsmiljöer

Dessutom förenklar denna modul arbetsprocessen i tuffa och energikrävande miljöer. Med Kress CyberCapsule har du alltid den energi du behöver för att utföra ditt jobb. Oavsett om det handlar om klippning, trädgårdsarbete eller andra uppgifter, får du en pålitlig och portabel energilösning.

Sammanfattning av Kress CyberCapsule

Sammanfattningsvis erbjuder batteriet en optimal lösning för yrkesverksamma. Med denna produkt får du mobil energiförsörjning och den fungerar som ett ovärderligt verktyg på arbetsplatsen. Med det här batteriet kan du arbeta effektivt och utan avbrott, oavsett var du befinner dig.

Ytterligare information

Vikt 5000 g