fbpx

Felsökningsguide och Support för Kress RTK Robotgräsklippare

Välkommen till vår felsöknings- och supportsida för Kress RTK robotgräsklippare! Här hittar du all information du behöver för att snabbt och enkelt få hjälp om din robot stött på problem. Vi strävar efter att göra din upplevelse så smidig som möjligt, och vårt team står redo att hjälpa dig varje steg på vägen för att säkerställa att din gräsklippare fungerar optimalt.

Nedan är de 2 vanligaste orsakerna till problem:

  • Felaktig rengöring av roboten: Många användare glömmer att rengöra roboten regelbundet från gräs och smuts, vilket kan påverka sensorer och klipprestanda negativt.

  • Inställningar eller scheman är felkonfigurerade: Ofta har användaren av misstag ändrat schemaläggning eller klippzoner, vilket leder till att roboten inte klipper när eller där den ska.

Så här skickar du in en felsökningsanmälan för en Kress RTK robotgräsklippare

Från och med version XXXX.3.20.41 kan Kress Tekniker själva ladda ned loggfilerna via inbyggd mobil data. Detta gör felsökningsprocessen mycket smidigare, och vi kan nu direkt få tillgång till informationen som behövs för att hjälpa dig.

För att hjälpa oss att snabbt undersöka och lösa eventuella problem behöver vi följande från dig:

Vad du ska skicka in

  1. Bilder eller video: Ladda upp 1-3 bilder eller en video som visar problemet. Det är särskilt viktigt om roboten har stannat på en plats där den inte borde ha stannat eller beter sig på ett udda sätt.
  2. Datum och tid: Ange datum och tid när problemet upptäcktes.
  3. Beskrivning: Lämna en så utförlig beskrivning som möjligt av vad som har hänt. Detta hjälper Kress-teamet att förstå situationen bättre och snabbt hitta orsaken till problemet.

Hur du skickar in informationen

Använd formuläret här nedan för att ladda upp bilder, video, och lämna din beskrivning. Med hjälp av dessa detaljer kommer vårt tekniska team att arbeta för att säkerställa att din robot fungerar optimalt och fortsätter att prestera på högsta nivå.

Tack för att du hjälper oss att hålla din Kress-robot i toppform!