fbpx
Kress Fairway-Kit

Kress Fairway-Kit

Ändra till 10-40 mm klipp höjd.

1244 kr

Beskrivning

Kress Påbyggnadskit för Justering av Klipphöjd

Förbättra din gräsklippares prestanda med detta påbyggnadskit från Kress. Detta kit låter dig justera klipphöjden på modellerna KR233 och KR236 från den ursprungliga inställningen på 30-60 mm ner till en mer exakt klipphöjd på 10-40 mm. Perfekt för dig som vill ha en lägre och jämnare gräsmatta.

Installationen är enkel och snabb. Kitet monteras smidigt mellan motorn och knivdisken med hjälp av tre skruvar. Med tydliga instruktioner kan du utföra justeringen på egen hand utan behov av professionell hjälp.

Vem passar detta för?

Detta påbyggnadskit är främst utvecklat för golf- och idrottsklubbar som kräver en perfekt klippt gräsmatta för sina fairways och idrottsplatser. För dig som ansvarar för att hålla gräset i toppskick på en golfbana eller en idrottsanläggning, är detta kit ett oumbärligt verktyg.

Fördelar för Fotbollsklubbar:

  • Minskar skaderisken: Genom att justera klipphöjden från 30 mm till 27-28 mm kan spelarna få bättre fäste på planen, vilket minskar risken för skador.
  • Snabbare spel: En lägre klipphöjd ger en jämnare och snabbare yta, vilket gör att bollen rullar snabbare och spelet blir mer dynamiskt.
  • Bättre spelupplevelse: En välskött plan med optimal klipphöjd bidrar till en bättre spelupplevelse för spelare på alla nivåer.

Ge din gräsmatta den perfekta finishen med Kress påbyggnadskit – ett måste för alla golf- och idrottsklubbar som tar sin gräsklippning på allvar.

Ytterligare information

Vikt 500 g
Dimensioner 300 × 150 × 100 mm

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Kress Fairway-Kit”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *